box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë
PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT

E Diele 7 Gusht 2011

Bjeshkët e Nemuna - maja SHKËLZEN 2407m/lmd


Te parapare gjithsejtë 30 pjesëmarrës.
Tubimi i pjesëmarrësve : ora 6:00 më 7 Gusht 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë.
Data dhe koha e kthimit 7 Gusht 2011 ora 21:00
Gjithsejtë ecje e planifikuar : 18 km , zgjatja : 6 :00 orë (përpjetë) + 3:30 orë(tatëpjetë).
Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 1600m
Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje, argëtim etj.
Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje e vështirë , shkambi, shtigje - livadhi etj.
Pajisja e nevojshme: këpucë të thella, rrobe të lehta, Ujë rezervë 2L
Lloji i transportit: kombi Gjakovë – Tropoj - Hoxhaj ; çmimi i transportit: 4,00 €
Lloji i vendosjes: Ditor , afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 05.08.2011 ora 20:00

PLANI I AKTIVITETIT
Tubimi në ora 6:00 , udhëtimi me kombi Gjakovë - Tropoj - Hoxhaj.
Marshimi drejt majës Shkëlzen , pushim nga 15 minuta pas çdo marshimit – 45 minuta ,arritja në ora 13 : 30 në majën Shkëlzen , vendosja , ushqim dhe pije nga ora 13:30 – 16:00.
Kthimi – nisja në ora 16:00 marshimi gjer te shkolla e fshatit Hoxhaj.
Në ora 19:30 nisja me Kombi për Gjakovë dhe arritja në ora 21:00. Me Fat...
Udhëheqës i rrugës : Skënder Sina Tel : 044 -246-769 , Ndihmës Islam Lama 044-581-239

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë organizon:

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT
E Diele 17 Korrik 2011

Bjeshkët e Nemuna - Pleqe - Burimi 2013m/lmd - maja KOPRANIK 2461m/lmd

Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve: ora 6:30 më 17 korrik 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë. Data dhe koha e kthimit 17 korrik 2011 ora 20:30. Gjithsejtë ecje e planifikuar: 16+8km , zgjatja: 5:30 orë(përpjetë) + 3:00 orë(tatëpjetë). Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 1000m - 1460m.

Tipi i akivitetit - akcionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje,  argëtim etj.). Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje normale , shkambi, shtigje - livadhi etj. Pajisja e nevojshme: këpucë të thella, rrobe të lehta. Lloji i transportit: kombi Gjakovë – H.C. Lumbardhi; çmimi i transportit: 3,00€. Lloji i vendosjes: ditor, afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 15.07.2011 ora 20:00.

Lexo ma...

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë
PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT
E Diele 10 Korrik 2011


Bjeshkët e Sharrit - Qafa Gjinibeg 2198m/lmd - maja GJINIBEG 2610m/lmd
Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës.
Tubimi i pjesëmarrësve: ora 6:30 më 10 Korrik 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë.
Data dhe koha e kthimit 10 Korrik 2011 ora 21:00
Gjithsejtë ecje e planifikuar: 20 km, zgjatja: 4:30 orë (përpjetë) + 2:30 orë(tatëpjetë).
Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 1200m/lmd
Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë,  shëtitje,  argëtim etj.
Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje normale , shkambi, shtigje - livadhi etj.)
Pajisja e nevojshme: këpucë të thella, rrobe të lehta.
Lloji i transportit : kombi Gjakovë – Brod ; çmimi i transportit: 7,00 €
Lloji i vendosjes: Ditor , afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 08.07.2011 ora 20:00

PLANI I AKTIVITETIT
Tubimi në ora 6:30 , udhëtimi me kombi gjer në Brod . Marshimi drejt Qafës Gjinibeg - maja, pushim nga 15 minuta pas çdo marshimit – 45 minuta, arritja në ora 13 : 30 në majen Gjinibeg, vendosja, ushqim dhe pije nga ora 13:30 – 15:30.  Kthimi – nisja në ora 15:30 marshimi gjer te Moteli ARXHENA - Shtëpia e Bjeshkatarëve. Në ora 19:00 nisja me Kombi për Gjakovë dhe arritja në ora 21:00.

Me Fat...
Udhëheqës i rrugës: Skender Sina Tel : 044 -246-769 , Ndihmës: Islam Lama 044-581-239

Ma artikuj...

Faqe 5 nga 15

5

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8