box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

Ftesë

Shba.”RRASA E ZOGUT” Junik Fton të gjitha Shoqeritë Bjeshkatare Alpiniste dhe dashamirët e bjeshkëve dhe natyrës në kampingun tonë:

Takimet ndëkombëtare “Ditët e Gjeravicës 2013”

15-16.06.2013.

ORARI I TAKIMEVE NDËRKOMBËTARE BJESHKATARE ALPINISTE

“DITËT E GJERAVICËS 2013”  15-16.06.2013.

Agjenda

Dita e parë  e Shtunë 15.06.2013.

· 11:00 – 12:00 Ardhja dhe tubimi i të gjithë pjesmarrësve  në Motel Gjeravica në Junik.

· 12:00 – 13:00 Vizitë Qendrës Rajonale të Turizmit N’Dukagjin – Junik.

· 13:00 Nisja në mënyrë të organizuar për në lokacionin e Kampingut.

· 14: 00-14:30 Pauzë e shkurtër në Livadhin e  Madhë rrugës për bjeshkë.

· 16:00 Mbërritja në vendkamping, vendosja në stane(tëbana) dhe tenda.

· 18:00-19:00 Hapja solemne ndezja e flakadanit të kampit,fjala përshendetëse   e nikoqirit dhe mysafirëve.

· 19:00-20:00 Pushim shëtitje e lirë rreth kampit.

· 20:00-21:00 Darka.

· 21:00-23:00 Shoqërimi, njoftimi mes shoqërive dhe të pranishmëve, shkëmbim përvojash, argëtim, muzike, vallëzim, barcoleta, video projektor,lojra, diku pas orës 23 fjetja.

· Dita e dytë e Diele 16.06.2013.

· 06:00 Zgjimi.

· 06:30-07:30 Mëngjesi dhe përgaditja per nisje drejt Gjeravicës (grupi i parë).

· 07:30 Nisja e organizuar e Alpinistëve për ngjitje në majen më të lartë ne Kosovë   Gjeravica.(Grupi i parë)

· 08:30 Nisja e organizuar e grupit te dytë për te liqejt e Gjeravicës.

· 11:00 Pushtimi i majës Gjeravica 2656 m/lmd nga grupi i parë i bjeshkatarëve dhe alpinistëve.

· 12:00 Takimi-bashkimi i të dy grupeve te liqejt e Gjeravicës, Pushim, freskim, argetim.

· 12:30 Kthimi i të dy grupeve së bashku për në kamp.

· 15: 30 Mbërritja në kamp, dreka.

· 16:00 Mbyllja e takimeve të treta me radhe ndërkombëtare “Ditët e Gjeravicës 2013”

P.S.    Të gjitha shoqëritë bjeshkatare nga Kosova dhe Jashte duhet ta konfirmojnë nr. e pjesmarrësve më se voni deri me 14.06.2013.në këtë e-mail adresë Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa Participimi vetem 5 Euro për pjesmarrës

Ose në nr. e tel: 044 253 224, 044 208 362.

-  Ç’do shoqëri pjesëmarrëse duhet të ketë listën e pjesmarrësve- bjeshkatarëve, alpinistëve me rekizita dhe veshmbathje të përshtatshme sipas kushteve klimatike dhe atë për të fjetur në tenda dhe të gjithë ata që posedojnë automjete tereni dhe tenda le ti marrin me vete ne ju falënderojmë për mirëkuptim.

Transporti  Junik - Gropa e Erenikut dhe anasjelltas, ushqimi, akomodimi ne stane dhe tenda,si dhe siguria janë obligim i nikoqirit SHBA.”RRASA E ZOGUT” Junik.Ndërsa për udhëheqjen e Grupeve do te përkujdesen anëtaret më të devotshëm të seksionit te Bjeshkatarisë dhe alpinizmit të shoqerisë bjeshkatare “RRASA E ZOGUT” nga Juniku.

Organizatori mbanë të drejtën e ndryshimit të Agjendës –Orarit...

Ju deshirojme mireseardhje!                      SHBA”RRASA E ZOGUT” Junik

Qershor 2013                                                           Keshilli Organizativ

Ftesë nga Klubi Alpin nga Kirgistani

Klubi Alpin nga Kirgistani fton bjeshkatarët nga mbarë Bota në festivalin 2013 Maja e Leninit në Pamirs për të festuar 85 vjetorin e ngjitjes së parë në majën e Leninit 7134m pre 30 korrikut 2013

Festivali mbahet me mbështetjen e Unionin e Shoqërive Alpine Aziatike (UAAA) e përfshirë në ngjarjet e kalendarit vjetor 2013 të UAAA.

Klubi Alpin i Kirgistanit ju fton të merrni pjesë në aktivitetet e ndryshme të festivalit si ngjitja në Majen e Leninit, ecje me guid, bjeshkatari, etj.

Informacione të hollësishme i gjeni on-line në: http://kac.centralasia.kg/index.php/projects/veterans-festival

Lenin Peak Mountaineering Veteran Festival 2013 - Invitation from Kyrgyz Alpine Club

Kyrgyz Alpine Club is looking forward to seeing all climbing friends from all over the world in the Pamirs to celebrate the 85th anniversary of first ascent to Lenin Peak, 7134 m.

The Festival is held with the support of Union of Asian Alpine Associations (UAAA) and it is included in the annual events calendar 2013 of UAAA.

We at Kyrgyz Alpine Club are glad to invite you to enjoy various festival’s  activities - ascent to Lenin Peak, trekking, guided walks etc.

Detailed information is on-line: http://kac.centralasia.kg/index.php/projects/veterans-festival

Lexo ma...

Me datë 10, 11 dhe 12 maj 2013, shoqëria bjeshkatare alpiniste "Sharri" nga Prizreni organizon ngjitjen në majen më të lartë të Ballkanit "Musalla" 2.925m/nmd, në Bullgari.

Çmimi për person është 150 Euro. Në këtë çmim përfshihen shpenzimet për vizë, udhëtim, dy netë fjetje me gjysmë pansion (dy shujta), teleferiku dhe udhëheqësi i marshutës.

Të interesuarit mund të informohen më shumë apo ti parashtrojnë kërkesat e tyre deri më datën 31.03.2013 në formë të e-mailit në adresat zyrtare: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ; Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Ma artikuj...

Faqe 1 nga 15

Fillo
Para
1

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8